woensdag 5 november 2008

OBAMA IS PRESIDENT: Wanneer CHANGE in België?


Obama is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Dat kunnen we nu al (3h11; 5.11) zeggen. Belgianjournal vraagt zich af hoe onze traditionele politici die het multiculturele en meertalige België voortdurend aanvallen en afbreken dit verzoenen met hun steun aan de zwarte kandidaat. Ach, het is hetzelfde fenomeen als in België zelf: "ze" zijn voor multiculturaliteit, maar tegen "de Walen", of toch tegen het "artificiële België".

Dit gezegd zijnde, moeten we als Belgen een les nemen aan de Verenigde Staten van Amerika, waar op dit eigenste moment bewezen wordt dat een bevolkingsgroep - de zwarten - die eens oneindig (letterlijk) meer achtergesteld werden (slavernij!) dan de Vlaamse Belgen, vandaag de machtigste man ter wereld levert. Een man die bovendien spreekt over één Amerikaanse natie. Overal ter wereld worden deze mensen als progressief afgeschilderd. Overal, behalve in België!

Moge het stichtende voorbeeld van de nieuwe president, Barack Obama ook een CHANGE in ons vaderland helpen teweeg brengen!

Geen opmerkingen: